top of page

Over mij

Het leven is te kort om ongelukkig, onzeker of onvervuld te zijn. Ik ben er om mijn cliënten te helpen het leven door een meer positieve bril te bekijken en voorzie hen daarvoor van de nodige hulpmiddelen. Sta me toe ook jou te helpen om een vruchtvolle manier te ontwikkelen voor het omgaan met de uitdagingen in je leven.

Sinds ik mijn studie Arabische taal & Islam begon, trad ik een nieuwe wereld binnen die vooralsnog onbereikbaar was. Door middel van de Arabische taal te bestuderen, kreeg ik toegang tot talrijke boeken, artikelen en andere bronnen. Bronnen die voorheen onbegrijpelijk waren, werden ineens toegankelijk. De jarenlange studie naar het geloof heeft mij geleerd hoe divers en holistisch het islamitische geloof in elkaar steekt. Dit alles heeft mij uiteindelijk gebracht bij hetgeen waar ikzelf ontzettend veel behoefte aan had, maar nergens kon vinden: een levenscoach met kennis en begrip van de islam en Arabische cultuur. Blij en trots kan ik nu deze diensten aanbieden en hoop op deze manier anderen te begeleiden in hun zoektocht naar een gelukkig(er) leven. 

 

Nu bied ik coaching aan in drie talen (Nederlands, Arabisch en Engels) en faciliteer ik zo de zelfgroei van mijn cliënten. Wanneer je je overweldigd voelt door de hoge druk van je omgeving, zal ik je helpen met het creëren van orde en rust in je hoofd - en dus in je leven. Ik leer je eveneens technieken beheersen om prioriteiten te stellen en emotionele stress onder controle te houden. Hierbij maak ik (indien gewenst) gebruik van islamitische bronnen en profetische leefstijladviezen wanneer de client zijn/haar geloof in de coaching-sessies wil betrekken.

 

Uit het diepste van m'n hart hoop ik dat jij me niet nodig hebt en dat het je voor de wind gaat in je leven en dat je wijze mensen om je heen hebt die je kunnen begeleiden wanneer je door een donkere fase gaat. Echter, merk je dat je steeds weer dezelfde valkuilen tegenkomt of draai in een vicieuze cirkel en wil je hier graag uit; neem dan contact op met  het HIC.

bottom of page