top of page

Welkom bij HIC:dé integrale praktijk voor mensen die zoeken naar zingeving, geluk en innerlijke rust.

Hier komt een introductie-tekst...

Groei is pijnlijk. Verandering is pijnlijk. Maar niets is zo pijnlijk als ergens blijven hangen waar je niet thuishoort.

Welkom bij HIC:dé integrale praktijk voor mensen die zoeken naar zingeving, geluk en innerlijke rust.

 

 

Wat kan een life coach voor mij betekenen? 

 

Als je je afvraagt waarom er ineens zoveel life coaches zijn, dan is dat niet zo gek. Want er zijn er inderdaad veel. Maar er zijn dan ook veel mensen op de wereld die een life coach nodig hebben, dus dan is het helemaal niet zo gek. In onze huidige moderne maatschappij is de samenleving erg op het individu gericht. Wat jíj als persoon studeert, doet qua werk, voelt (of niet voelt), last van hebt etc. is van groot belang voor jouw succes en geluksgevoel in je leven. Dit is niet veel anders dan hoe de maatschappij er vroeger uitzag. Alleen was toen het 'geluksgevoel' van de groep -  waarin het individu onderdeel uitmaakte - minstens net zo belangrijk als het eigen persoonlijke geluk. Daarnaast maakte men meer gebruik van de ouderen en diens visie op het leven. Wanneer dit wegvalt door verhuizingen, veranderende normen & waarden, cultuurverschillen, generatieverschillen, digitalisering die niet bij te houden is en ga zo maar door. Allerlei ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat je niet altijd even goed gecoacht wordt door een ouder familielid of kennis. Terwijl we hier nou eenmaal een behoefte aan hebben. Ieder van ons wil wel 's dat er iemand met hem/haar meekijkt naar wat er zoal gebeurt in z'n leven en wat ie nou kan veranderen om de uitkomsten te beïnvloeden. Heb je goede vrienden of familie die je hierin kan bijstaan en waarbij je merkt dat ze het beste in je naar boven weten te halen, dan kun je hen prima blijven gebruiken als 'life coach'. Heb je dit niet, of klop je liever niet aan bij vrienden of familie voor je levensdillemma's, of heb je gewoon liever dat een professionele life coach met je meekijkt in je levensdillemma's, dan is dat het moment dat je ons kunt inschakelen. 

We couldn't find what you're looking for

Seems like there’s no services to book yet, please contact us for more information.

Reviews and experiences

Woonkamer
As a life coach I am passionate about helping and guiding others in a new phase of their lives. I work hard to build a personal, open and confidential relationship with my clients and their opinion of my services is therefore extremely important to me. Read the reviews below to get an idea of the experiences of my previous clients and contact me today.

Join the Club

Join our email list and get access to specials deals exclusive to our subscribers.

Thanks for submitting!

Based in Amsterdam, coaching available worldwide

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page